Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Тернопільщині Центри обслуговування платників запрацювали із послабленням обмежень

, опубліковано 04 вересня 2020 о 18:59

Починаючи з 27 липня цього року, Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Тернопільській області відкрили свої двері для відвідувачів. Так, на період дії карантину, ЦОПи працюють із 8.00 год. до 17.00 год. (у п’ятницю до 15.45 год.) з обідньою перервою з 12.00 год. до 12.45 год. Варто мати на увазі, що надаватимуть адміністративні послуги з 10.00 год. При цьому дотримуватимуться усі – як відвідувачі, так і працівники установи маскового режиму. Кожні дві години триватимуть 10-15 хвилинні технічні перерви для санітарної обробки та провітрювання приміщень.

З метою власної безпеки та недопущення поширення коронавірусної інфекції, платники мають право заходити у ЦОП тільки у захисній масці, рукавичках, та після дезінфекції рук. Візитерам із ознаками інфекційних захворювань та без масок вхід заборонено. Проте вони можуть звернутися пізніше або отримати послугу в електронному вигляді.

Обмежено також одночасне перебування людей в залах обслуговування ЦОП, залежно від кількості працюючих робочих місць: на одного працівника – один відвідувач. Тим, хто очікує дозволу на вхід, необхідно дотримуватися відстані не менше ніж 1,5 метра один від одного.

Прийом усієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ) та поштою.