Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем підприємця начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Івана Пунька

, опубліковано 04 вересня 2020 о 19:00

Шановні підприємці Тернопілля!

У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо ваше професійне свято – День підприємця! Тож від мене особисто та усього податківського колективу Тернопільського краю прийміть найщиріші вітання з цієї нагоди.

Роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, становленні і розвитку національної економіки дуже вагома. Адже малий і середній бізнес є основою фінансового прогресу краю зокрема та держави загалом. Адже приватні підприємці – амбітні, відповідальні та рішучі особистості, які, започаткувавши власну справу, втіливши цікаві ідеї, створюють нові робочі місця та дбають про добробут міста, селища чи села. Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації соціальних проектів, втіленню реформ, запровадженню законодавчих новацій, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції та створенню товарів і послуг європейського зразка.

Щиро вдячний вам за відповідальне ставлення до сплати податкових платежів. Навіть у час економічних коректив, з якими нам довелося мати справу у час коронавірусних обмежень, ви проявили розуміння та доброчесно сприяли наповненню місцевих та державної скарбниць.

Тож бажаю вам лише надійних ділових партнерів, професійного росту і збільшення обсягів виробництва та примноження капіталу. Нехай усі ваші підприємницькі починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя повниться щастям та радістю. Зичу вам міцного здоров’я, позитивного настрою, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

 З повагою, Іван Пунько –

начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області