Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зв’язку – Чортківська ДПІ

, опубліковано 07 жовтня 2024 о 14:21

Начальник Чортківської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця нещодавно провів «гарячу лінію» для платників краю щодо актуальних питань оподаткування. 

Зокрема, платники телефонували, аби отримати роз’яснення щодо порядку повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку.  

Також було чимало запитань щодо проведення звірки по майнових податках та МПЗ. 

Під час спілкування з платниками надано консультацію про встановлення та використання застосунку «Моя податкова», роз’яснено про можливості в режимі реального часу дізнатися про наявність/відсутність податкового боргу, подати податкову декларацію на податкову знижку, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування податків.  

Окрім цього, Ігор Билиця розповів платникам податків про основні аспекти Національної стратегії доходів до 2030 року та заходів ДПС із ïї впровадження, підвищення рівня добровільної сплати податків та податкової культури в суспільстві.