Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Підволочиському центрі зайнятості відбувся семінар для платників податків

, опубліковано 04 жовтня 2024 о 14:28

Фахівці Підволочиської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області взяли участь у онлайн-семінарі для платників. Захід організував Тернопільський ОЦЗ спільно з центром підтримки підприємців Дія. Бізнес. На семінарі були присутні роботодавці Підволочищини.

Серед інших на заході обговорили питання можливості отримання мікрогрантів, грантів для ветеранів, а також запровадження програми «Національний кешбек». Під час заходу інспектори Підволочиської ДПІ розповіли про  основні аспекти Національної стратегії доходів до 2030 року та заходів ДПС із ïї впровадження, підвищення рівня добровільної сплати податків та податкової культури в суспільстві.

Національна стратегія доходів – це дорожня карта реформування податкової системи, а також удосконалення процедур податкового адміністрування, яка необхідна для забезпечення потенціалу задоволення фіскальних потреб у середньостроковій перспективі. Вона розрахована на 6 років, тобто реформи будуть впроваджуватися поступово до 2030 року. Пріоритетні заходи НСД спрямовані на модернізацію податкового адміністрування та створення умов для справедливої податкової політики, що сприятиме підвищенню ефективності управління державними доходами.