Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками центру зайнятості відбулася у Теребовлянській ДПІ

, опубліковано 30 січня 2024 о 11:09

Днями начальник Теребовлянської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця провів робочу зустріч з начальницею Теребовлянського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Оленою Штик та її заступницею Надією Папою.

Під час заходу учасники обговорили спільні дії щодо здійснення контролю за дотриманням законодавства про працю та зайнятість населення, важливість легалізації трудових відносин та роботи бізнесу в правовому полі. Окрім цього, посадовці окреслили план подальших спільних дій у напрямку контролю за дотриманням трудового законодавства, а також щодо інформування платників податків про порядок надання мікрогрантів для створення або розвитку власного бізнесу.

Ігор Билиця також розповів присутнім про можливість для платників скористатися сучасними електронними сервісами податкової служби – Електронним кабінетом та мобільним застосунком «Моя податкова», зокрема й для подання щорічної декларації про доходи, в тому числі для отримання податкової знижки.