Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Теребовлянщина: конструктивний діалог податкової і бізнесу

, опубліковано 23 вересня 2022 о 14:59

Основні правила діяльності підприємців у період воєнного стану, необхідність своєчасної сплати податкових платежів, дотримання законодавства про оплату праці, – ці та інші актуальні питання розглянули під час чергової зустрічі начальника Теребовлянської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігоря Билиці із приватними підприємцями Теребовлі.

Посадовець детально роз’яснив особливості зміни групи спрощеної системи оподаткування, вибору пільгового режиму. «Сьогодні малий бізнес – важлива складова економіки. Адже підприємці забезпечують громадян робочими місцями та наповнюють бюджети територіальних громад. Тож, перебуваючи на передовій фінансового фронту, спільними зусиллями маємо сприяти Перемозі нашої держави над ворогом», – наголосив начальник інспекції.

Ігор Билиця також нагадав про продовження тривалості кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування та можливості реалізувати своє право на податкову знижку.

На завершення очільник ДПІ закликав вкотре відповідально ставитися до сплати податкових платежів, зокрема земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а у випадку звірки щодо нарахувань звертатися в Центр обслуговування платників із оригіналами документів.