Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Підволочиську платникам видавали ключі електронного підпису

, опубліковано 01 грудня 2021 о 10:37

Нещодавно в приміщенні Центру обслуговування платників Підволочиської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області організували для платників податків, які бажають подавати податкову звітність в електронному вигляді, видачу електронних ключів.

Для зручності платників завідувач сектору реєстрації користувачів при ГУ ДПС у Тернопільській області  управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС Ігор Вадзюк упродовж дня надавав практичну допомогу відвідувачам при заповненні документів та генеруванні ключів електронного цифрового підпису. Послуга займала до 15 хвилин та надавалась безкоштовно.

Варто зазначити, що цьому передувала значна масово-роз’яснювальна робота: розроблений та оприлюднений графік, розповсюджені зразки заповнення заяв,  визначений необхідний перелік документів для отримання ключів тощо. Все це забезпечило комфорт для платників при обслуговуванні та допомогло уникнути скупчення людей, що дуже важливо в період поширення коронавірусного захворювання.

Упродовж дня 33 жителі Підволочищини скористалися шансом отримати швидко та якісно ключі електронного цифрового підпису. На їхню думку, в період активного розвитку електронних сервісів дуже важливо йти в ногу з часом та бути активним користувачем таких можливостей. Оскільки спілкування з державними відомствам на відстані – це не лише комфортно, а й безпечно.