Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч із платниками податків відбулася у Борщівській ДПІ

, опубліковано 18 листопада 2021 о 14:46

Днями у Борщівській ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулася зустріч начальника Борщівської ДПІ Богдана Боднарука із платниками податків. Присутні на зустрічі обговорили питання погашення податкового боргу, в тому числі по майнових податках, а також зручні електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет.

Як пояснив Богдан Боднарук, Електронним кабінетом можуть користуватися як суб’єкти підприємницької діяльності, так і Одним із питань зустрічі було також і одноразове добровільне декларування. Богдан Боднарук розповів, що згідно Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування  фізичними особами належних їм активів  та сплати одноразового збору до бюджету” з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року проводиться кампанія одноразового (спеціального)  добровільного декларування активів  фізичних осіб.

Документ створює стимули для виведення з тіні доходів, прихованих від оподаткування,  та сприятиме залученню в економіку держави додаткових ресурсів.

На завершення заходу податківець наголосив, що громадяни можуть отримати необхідні консультації у Центрі обслуговування платників Борщівської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області  за адресою: м. Борщів, вул. Ярослава  Кондри, 5,  або за тел. (03541)2-12-58.