Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Безробітним Підволочищини розповіли про основи підприємництва

опубліковано 22 лютого 2021 о 11:46

Днями в Підволочиській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості спільно з працівниками Підволочиської ДПІ проведено відеосемінар в режимі онлайн з безробітними, що стоять на обліку в центрі зайнятості.

Темою семінару стали питання реєстрації підприємницької діяльності і вибір діяльності майбутніми підприємцями.

На даний час є актуальним проведення таких семінарів. Адже на них можна отримати відповіді на питання, які хвилюють майбутніх підприємців.

А це – як стати підприємцем, як сплачувати податкові платежі і які саме. Про це детально розповіла головний державний інспектор Підволочиської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Надія Рижак. Слухачів зацікавили також питання щодо застосування касових апаратів, їх обов’язковість у використанні підприємцями ринку, надання перукарських послуг тощо. Отож. їм детально розповіли про особливості використання РРО і ПРРО.

Інспектор надала відповіді й на інші запитання, що порушували слухачі, зокрема щодо оподаткування доходів з паїв, отриманих одноосібниками при вирощуванні ними сільськогосподарської продукції, оподаткування доходів від надання послуг сільськогосподарською технікою та інші.