Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Підволочищині податківці провели навчання для ОТГ

, опубліковано 18 грудня 2020 о 12:50

З метою покращення роботи зі сплати місцевих податків і зборів та наповнення бюджетів територіальних громад у Підволочиській державній податковій інспекції ГУ ДПС у Тернопільській області провели семінар із діловодами Скориківської ОТГ. Захід відбувся за участю начальника Підволочиської ДПІ Олега Нагірного.

Посадовець детально розповів про порядок нарахувань податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, земельного податку, орендної плати. Він інформував учасників зібрання також і про особливості сплати земельного податку за паї одноосібниками, повідомив про необхідність надавати інформацію до податкових відомств у випадку зміни права власності громадян на земельну ділянку чи нерухомість. «Адже, лише при звірці з податковим органом можна провести достовірне нарахування податків для громадян. А це забезпечує своєчасні надходження сплати до бюджетів податкових платежів та недопущення формування податкового боргу», – підсумував Олег Нагірний.

На свої запитання щодо пільг в справлянні податку на нерухомість та земельного платежу учасники отримали відповіді та детальні роз’яснення.