Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларанти Підволочищини відзвітували про свої статки

, опубліковано 10 серпня 2020 о 14:51

Термін подання громадянами декларацій про доходи, отримані в минулому році, завершився 30 червня. Проте деякі наші краяни продовжують декларувати статки за 2019 рік. Так, жителі Підволочищини вже подали 261 декларацію про майновий стан і доходи. При цьому 146 декларантів звернулися за податковою знижкою. Вони задекларували до повернення майже 369,5 тис. гривень податку. Ще 115 осіб заявили про отримані минулоріч доходи на суму 7 млн 46,7 тис. гривень. Про збагачення від спадщини та дарування повідомили 40 жителів Підволочищини на суму 4 млн 537,9 тис. гривень. Стільки ж інформували про доходи від продажу рухомого та нерухомого майна на суму 1 млн 765,6 тис. гривень. Провадження незалежної професійної діяльності та отримання доходів від неї стали підставою для подання декларацій 9 осіб. По два декларанти заявили про отримання статків від оренди майна та іноземних доходів на суму відповідно 19,6 тис. грн та 85,3 тис. гривень.

Також громадяни подали 15 декларацій про отримання інших доходів (надання послуг сільськогосподарською технікою, доходи від самостійного обробітку паїв). Заявлена ними сума доходу склала 127,8 тис. гривень.

Декларантам доведеться сплатити 440,6 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 103,3 тис. грн військового збору.

Підволочиська державна податкова інспекція Теребовлянського управління ГУ ДПС у Тернопільській області висловлює вдячність тим громадянам, які взяли активну участь у цьогорічній деклараційній кампанії та задекларували свої доходи, а також нагадує, що особи, які мають право на податкову знижку, можуть скористатись нею до кінця року.