Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення громадян до ГУ ДПС у Тернопільській області у січні

опубліковано 07 лютого 2024 о 14:32

За січень 2024 року до ГУ ДПС у Тернопільській області надійшло 8 звернень громадян, з яких 4 звернення надійшло засобами електронного зв’язку, 4 – поштою. 

  Громадяни звертаються з питаннями, які стосуються фінансової та податкової політики, а саме: щодо інформування про ухилення від сплати податків – 4 звернення (50%), щодо сплати податків – 4 звернення (50%). 

   За даний період ГУ ДПС у Тернопільській області розглянуто всі 8 звернень (100 % від усіх звернень). За результатами розгляду звернень: дано роз’яснення на 4 звернення, вирішено позитивно – 2 звернення, 2 звернення – не підлягає розгляду відповідно до статті 8 Закону України «Про звернення громадян». 

   Порушень посадовими особами ГУ ДПС у Тернопільській області положень законодавства про звернення громадян, не вирішення порушених у зверненні громадянина обґрунтованих питань, які належать до компетенції посадових осіб, що призвело до повторних звернень, а також термінів надання відповідей на звернення громадян чи фактів ненадання відповідей не встановлено. 

   Впродовж січня 2024 року надійшло 2 анонімних звернення. Колективних та масових звернень не надходило.