Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорили співпрацю бізнесу та органів влади в умовах сьогодення

, опубліковано 17 серпня 2022 о 14:19

Важливість плідної співпраці та оперативної взаємодії представників органів влади та бізнес-спільнот обговорили на спільній зустрічі начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина, Голова ради ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області Іван Іскерський, перший заступник начальника Тернопільської ОВА Ігор Дем’янчук та директорка департаменту економічного розвитку і торгівлі ТОВА Галина Воляник.

«Підтримка українського бізнесу – важливе завдання для забезпечення спроможності нашої країни протистояти викликам війни. Навіть у поточних надскладних умовах держава здійснює кроки, аби підтримати представників бізнесу. В свою чергу суб’єкти господарювання області, які продовжують працювати, забезпечують робочими місцями жителів краю, сплачують податки, і таким чином підтримують  нашу державу у складний воєнний час», – зазначив Михайло Яцина.

Саме завдяки активній громадянській позиції та патріотизму платників Тернопільщини бюджет стабільно отримує такі необхідні кошти для Збройних Сил України та соціальних виплат нашим громадянам, додав очільник податкової служби області.

Під час заходу учасники зустрічі обговорили подальші кроки задля покращення співпраці і стимулювання розвитку бізнесу в області.