Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – дієвий формат співпраці з бізнес-спільнотою

, опубліковано 17 серпня 2022 о 14:18

Головне управління ДПС у Тернопільській області завжди приділяє велику увагу налагодженню плідного діалогу з представниками громадськості та бізнес-спільнотою.

З метою співпраці проводиться різнопланова активна робота з бізнесом й громадськістю ­– це і семінари, і особисті зустрічі, і гарячі лінії тощо.

Нещодавно податкова служба області запровадила ще один дієвий формат співпраці з бізнесом: розпочала роботу комунікаційна податкова платформа.

Саме про цей новий формат взаємодії поспілкувалися на зустрічі начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та Голова ради ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області Іван Іскерський.

Михайло Яцина зазначив, що дана платформа – це відкритий майданчик для спілкування з представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків, а також народних обранців і членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад.

«Ми переконані, що такий формат співпраці пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень. Тож запрошуємо бізнес-спільноту до активного спілкування через комунікаційну податкову платформу за наявності нагальних питань», – додав очільник податкової служби області.

Нагадаємо, що електронна адреса для звернень на комунікаційну платформу: tr.ikc@tax.gov.ua