Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кращі платники податків України отримали свої нагороди

, опубліковано 02 грудня 2021 о 17:03

Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського ювілейного рейтингу «Сумлінні платники податків-2020». Вже десятий рік поспіль кращі платники з усієї країни отримують почесні нагороди і визнання своє праці на державному рівні. Засновником такого рейтингу є Асоціація платників податків України.

Заявку для участі в рейтингу може подати кожен представник малого, середнього і великого бізнесу, який працює легально і сумлінно виконує свої обов’язкові зобов’язання. Далі комісія визначає переможців на регіональному рівні, а потім – на фінальному, всеукраїнському. Цього року комісія обрала 81 платника, який отримав честь стати найкращим й отримав відзнаку «Сумлінний платник податків – 2020». В число цих платників потрапило й підприємство з Тернопільщини – ТОВ «Бучачагрохлібпром».

Диплом переможця та почесний нагрудний знак голові спостережної ради товариства «Бучачагрохлібпром» Петру Гадзу вручили начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина, перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук та член правління територіального відділення АППУ у Тернопільській області Катерина Фурик.

            Як зазначив очільник обласної податкової служби Михайло Яцина, в умовах сьогодення не так легко дотримуватися високого рівня податкової культури, залишатися дбайливим господарем та зразковим представником бізнесу. Проте «Бучачагрохлібпром» належить до когорти тих платників, яким вдається вести діяльність за правилами, отримувати прибутки, захищати своїх працівників та ділитися з державою.

«Щиро вдячний вам за вагомий внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів, повноту сплати податкових платежів, популяризацію податкової культури. Сподіваюся, що інші підприємства, які були учасниками цього почесного конкурсу, працюватимуть над тим, щоб поповнити коло переможців. Вважаю, що бізнесмени, які справно та в повному обсязі сплачують податки, є справжніми патріотами своєї держави, оскільки дбають про її фінансову безпеку не лише високими словами, а й показують достойний приклад для наслідування», – додав Михайло Яцина.

Петро Гадз подякував за нагороди та поділився простим секретом успіху: «Потрібно любити те, що ти робиш, вміти мріяти та втілювати свої мрії в реальність. А представникам бізнесу хочу наголосити, що повністю легальна та чесна праця не ускладнює, а навпаки спрощує ведення бізнесу».