Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба Тернопільщини та територіальне відділення АППУ в Тернопільській області: конструктивна співпраця триває

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 11:30

Проблемні питання діяльності підприємництва, зокрема реєстрації податкових накладних, та обговорення спільних заходів для платників стали підставою для чергової зустрічі Голови ради ТВ ВГО АППУ в Тернопільській області Івана Іскерського та заступника начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Петра Якимчука.

«Податкова служба у своєму спілкуванні з бізнесом дотримується конструктивного діалогу. Відтак суперечливі моменти, практичні розбіжності необхідно вирішувати завдяки інструментам комунікації, розглядаючи аргументи платників та аналізуючи всі деталі», – зазначив Петро Якимчук. Він додав, що податківці акцентують на комунікації з суб’єктами господарювання, адже проблему простіше вирішити на момент її виникнення, ніж згодом усувати її наслідки. Важливою у цьому є співпраця з Асоціацією, яка залишається надійним партнером як для представників бізнесової сфери, так і для податківців.

У ході зустрічі також обговорили питання проведення спільних заходів для платників податків задля посилення обізнаності  підприємств та підприємців  області у сфері податкових змін,  запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин, інших актуальних питань застосування норм Податкового кодексу України та регуляторного  законодавства.