Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Партнерські стосунки з бізнесом – запорука економічного розвитку області

, опубліковано 16 вересня 2021 о 15:46

Головне управління ДПС у Тернопільській області завжди відкрите до плідного діалогу із бізнес-спільнотою Тернопільщини, адже успішний та прибутковий бізнес – це запорука стабільної та процвітаючої економіки. Відкритість та партнерство, відверте обговорення загальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення – ключові акценти діалогу податкової служби з бізнесом.

Так, сьогодні, у рамках партнерської співпраці з бізнесом начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та його заступник Петро Якимчук зустрілися з начальником податкового відділу компанії «Контінентал Фармерз Груп» Сергієм Домбровським.

«Сільськогосподарська галузь є однією з провідних в області та сплачує суттєві суми податкових платежів до бюджету, тож співпраця з агропромисловими компаніями є дуже важливою. Ми завжди відкриті до діалогу з ними і готові надавати при потребі практичні та методичні рекомендації», – наголосив Михайло Яцина.

Окрім нагальних питань, які були в представника агрокомпанії, присутні на робочій зустрічі обговорили також і податкову амністію. Кампанія одноразового добровільного декларування активів громадян саме розпочалася і триватиме до 1 вересня 2022 року.