Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Телекомпанія TV-4 святкує 30 років. Із святом медійників привітав начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина

, опубліковано 16 вересня 2021 о 15:38

Тридцять років в ефірі святкує інформаційно-розважальний телеканал Тернополя TV-4. Він став першим недержавним каналом у всьому Західному регіоні.

Привітати команду телеканалу із святом прийшов і начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. Він подякував гендиректору Юлії Винокур та усім працівникам компанії за багаторічну співпрацю та об’єктивне висвітлення новин податкового відомства області та податкових новацій.

«Я бажаю вашій телекомпанії успіхів, процвітання, багато вдячних глядачів та рекламодавців. А працівникам – творчого натхнення, добра, щастя та невичерпної енергії. Нехай робота завжди буде вам усім у радість і приносить лише задоволення», – привітав працівників TV-4 Михайло Яцина.

Принагідно гендиректор телекампанії та очільник податкової обговорили напрямки подальшої співпраці, зокрема в напрямку висвітлення податкової амністії, адже це питання наразі дуже актуальне.