Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нагородили спортсменів – учасників Спартакіади

, опубліковано 14 вересня 2021 о 16:45

Три дні зональних змагань Спартакіади працівників податкової служби позаду, але приємні спогади в учасників та вболівальників залишаться ще надовго. Головному управлінню у Тернопільській області випала честь приймати гостей з Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Наша область гідно представила команду спортсменів-податківців з різних відділів та управлінь, які обіймають різні посади, але їх об’єднує любов до спорту.

За підсумками змагань з міні-футболу, настільного тенісу та волейболу команда податківців Тернопільщини посіла третє призове місце. Тож нам є чим пишатися.

Тож у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області вирішили ще раз подякувати спортсменам та нагородити їх за активну участь в Спартакіаді, високі спортивні досягнення та особистий внесок у зміцнення престижу податкового відомства області невеликими сувенірами та подяками. Після нагородження працівники ГУ ДПС в області подивилися відеоролик та фотопрезентацію проведеного спортивного дійства.