Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася відеоселекторна апаратна нарада ДПС України

, опубліковано 06 липня 2021 о 16:50

У режимі відеоселектроного зв’язку відбулася апаратна нарада Державної податкової служби України. Участь у ній взяли в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Сергій Бабій, заступник начальника відомства Петро Якимчук та керівники структурних підрозділів.

Після відкриття наради в.о. Голови ДПС України Євгеном Олейніковим розпочалося обговорення основних питань порядку денного, а саме: результатів виконання очікуваних показників доходів до бюджетів усіх рівнів; плану роботи на липень поточного року; виконання завдань Міністерства фінансів України на третій квартал. Особливу увагу приділили основним бюджетоутворюючим податкам: податку на прибуток підприємств, податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість та акцизному податку.

На нараді також наголосили на проведенні заходів з детінізації в рамках Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік. Зокрема, з 1 липня розпочалася інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників у роботодавців Тернопільщини, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

Після наради з нагоди Дня податківця України та за сумлінну працю пам’ятними відзнаками та квітами нагородили  працівників Головного управління ДПС у Тернопільській області. Подяки вручали Сергій Бабій та Петро Якимчук, які подякували працівникам відомства за професійність та високі показники роботи.

«Діяльність цілої служби тримається на кожному окремому працівнику, який відповідально й сумлінно ставиться до своєї щоденної праці. Тож дякую вам за роботу, яка часом нелегка, але надзвичайно важлива. А результатом її є стабільне наповнення бюджетів усіх рівнів», – звертаючись до нагороджених податківців зазначив в.о. начальника ГУ ДПС в області Сергій Бабій.