Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Благословення та мудрі настанови – на професійній Прощі в Зарваниці

, опубліковано 05 липня 2021 о 12:02

Вже багато років на початку липня відбувається щорічна Проща працівників податкової служби у всесвітньому відпустовому місці – Марійському духовному центрі с. Зарваниця. Цього року така проща відбулася 4 липня для працівників Головного управління ДПС у Тернопільській області та ветеранів, які працювали в органах податкової служби області. До податківців Тернопільщини також долучилися колеги з Івано-Франківської області.

Традиційно захід розпочався спільною молитвою. Паломники взяли участь у Божественній літургії, яку очолив єпископ-помічник  Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк). По завершенню літургії від настоятелів храму паломники отримали у подарунок благословення, щирі привітання й мудрі настанови, а також памятну ікону.  

Після богослужіння відбулося освячення води та піший хід Хресною дорогою. Учасники прощі оглянули неймовірної краси споруди і пам’ятки Марійського Духовного центру та вклонилися чудотворній іконі Зарваницької Матері Божої, яка є однією із найдавніших в Україні.

Начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина подякував єпископу-помічнику за подарунок і цінні настанови та відмітив, що такі заходи допомагають згуртувати колектив.

«Ця проща не лише духовно очистила та збагатила працівників податкової служби, а й сповнила вірою і надією у краще майбутнє держави, дала наснагу та енергію для щоденної праці», – додав очільник податкового відомства Тернопільщини.