Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар-практикум для представників тероб’єднань Тернопільщини

, опубліковано 21 травня 2021 о 10:04

Заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Петро Якимчук та фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в області взяли участь в семінарі із застосування законодавства на тему: «Фінансове забезпечення територіальних громад: законодавчі ініціативи з ПДФО», організованому регіональним відділенням Асоціації міст України.

Семінар відбувся у онлайн форматі. Участь у заході взяли керівники територіальних громад області, їх заступники, керівники профільних управлінь та відділів.

Фахівці податкової служби розповіли представникам територіальних громад про законодавчі ініціативи щодо сплати податку на доходи з фізичних осіб, адміністрування місцевих податків і зборів та формування запитів в Електронному кабінеті платників податків.

«Фахівці податкової служби області завжди відкриті до діалогу і готові надавати практичні та методичні рекомендації представникам ОТГ Тернопільщини задля повноцінного функціонування населених пунктів громад та процвітання нашого краю», – підсумував наприкінці заходу Петро Якимчук.