Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фіскальну політику України обговорили на науково-практичній конференції

, опубліковано 21 травня 2021 о 10:04

Відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих вчених, що організувала кафедра податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету. Тематикою конференції була фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів.

Одним із доповідачів конференції виступила кандидат економічних наук, головний державний ревізор-інспектор управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Тернопільській області Катерина Соколова. Вона розповіла, що нині під впливом інтеграційних процесів значна увага приділяється перспективі трансформації податкової служби в сервісне відомство. А поряд із адмініструванням податків пріоритетним завданням відомства є надання якісних адміністративних послуг фізичним і юридичним особам.

Участь у конференції також взяв заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Сергій Бабій. Він зазначив, що співпраця з Західноукраїнським національним університетом дуже важлива для податкової служби області, адже чимало випускників ЗУНУ стають фахівцями Головного управління ДПС в області.