Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочій зустрічі обговорили наповнення бюджету Хоростківського тероб’єднання

, опубліковано 13 травня 2021 о 13:44

Нині розвиток кожної територіальної громади багато в чому залежить від наповнення міських бюджетів, відповідно й від надходження податків та зборів до місцевих скарбниць. Тож питання повноти сплати податкових зобов’язань підприємцями, що працюють на території тероб’єднань, легалізація заробітних плат, детінізація бізнесу дуже актуальні для кожної громади. 

Саме про це на робочій зустрічі поспілкувалися начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина, начальниця Гусятинської ДПІ ГУ ДПС в області Ольга Біленька та начальник відділу капітального будівництва, економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та сільського господарства Хоростківської територіальної громади Степан Якубів. На заході обговорили проблеми й перспективи розвитку Хоростківської громади, а також резерви наповнення бюджету тероб’єднання.

«Головне, на чому потрібно зосередитись, – це детінізація економіки, а саме: офіційне працевлаштування працівників, виплата зарплат на належному рівні, легальна та прозора робота бізнесу. Усе це матиме позитивний вплив на надходження податкових платежів, в чому зацікавлені і влада, і місцеві жителі», – зазначив очільник обласного податкового відомства Михайло Яцина.

Наприкінці зустрічі учасники домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією з робочих питань.