Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Воскресінням Христовим начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини

опубліковано 30 квітня 2021 о 12:03

З щирою радістю та глибокою шаною вітаю вас із найвеличнішим святом усього християнства – Воскресінням Христовим!

Щороку ми з нетерпінням чекаємо цього Великого дня – провісника перемоги життя над смертю. Із душевним трепетом та теплом чекаємо гучного «Христос воскрес!», яке котиться луною від родини до родини й окутує миром Україну та весь православний світ, відбивається у наших душах невимовною радістю та вірою у краще майбуття.

У день світлого Великодня бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, Божої ласки та благодаті. Нехай світлий великодній передзвін забринить у ваших душах спокоєм та милосердям, духмяна паска наповнить ваші оселі ароматом любові та єднання.

Барвисті писанки хай дарують щирість та злагоду у взаєминах, стійкість та оптимізм на шляху життєвих випробувань та надихають вас на добрі справи.

Також хочу подякувати усім платникам податків Тернопільського краю, які у цей непростий час пандемії виконують свій громадянський обов’язок та сумлінно сплачують податки. Завдяки нашій з вами плідній співпраці вдалося не лише втримати надходження до бюджетів на рівні, а й збільшити їх, зробивши вклад у наше майбутнє та майбутнє наших дітей, добробут та процвітання рідної України.

Христос воскрес!

Воскресне Україна!

З повагою та бажаннями веселих свят,

 Михайло Яцина – начальник

Головного управління ДПС у Тернопільській області