Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Екскурсію Музеєм податкової служби Тернопільщини провели майбутнім фінансистам

, опубліковано 23 березня 2021 о 09:19

Нещодавно студенти третього курсу Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу відвідали Музей податкової служби Тернопільщини. Він уже декілька років діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, і за цей час у ньому побували учні та студенти багатьох освітніх закладів Тернопільщини.

Майбутні фінансисти ознайомилися з минулим та сьогоденням податкової служби, з її традиціями та досягненнями. Крім цього, студентам продемонстрували грошові знаки різних часів, які діяли на території сучасної Україи та унікальну копію старовинної української гривні, виготовлену зі срібла.

З цікавістю студенти розглядали фотостенди, присвячені робочим будням та дозвіллю податківців Тернопільщини, їхні нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму.

Під час екскурсії зі студентами поспілкувався заступник начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Петро Якимчук. Він відзначив, що співпраця відомства з молоддю та зокрема студентами, які навчаються на економічних спеціальностях, надзвичайно важлива.
Адже саме вони – майбутні перспективні кадри податкової служби, які продовжуватимуть дбати про добробут країни, адмініструючи податки та збори для наповнення казни держави.

На завершення студенти зробили спільне фото та залишили позитивні відгуки про відвідини ДПС у книзі побажань та відгуків.