Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Тернопільській ДПІ для відвідувачів діє електронна черга

, опубліковано 29 грудня 2020 о 16:00

Головне управління ДПС у Тернопільській області інформує, що з метою забезпечення зручності та оперативності обслуговування відвідувачів у Центрі обслуговування платників (ЦОП) Тернопільської ДПІ встановлено автоматизовану систему керування чергою.

Електронна черга є сучасним програмно-апаратним комплексом для управління потоками відвідувачів, контролю черг, організації обслуговування та розподілу відвідувачів. Ця система з одного боку вирішує завдання управління чергами та розподілу навантажень на працівників, які надають послуги у ЦОП, а з іншого боку – покращує сервіс для їх відвідувачів. Електронні сервіси допомагають зрозуміти потреби користувачів, визначити групу споживачів послуг та покращити послуги відповідно до потенційних потреб користувача.

Відвідувач для його прийому у ЦОП Тернопільської ДПІ реєструється в такій системі модератором за допомогою термінала, отримує відповідний чек з  номером та очікує прийому. З метою привернути увагу відвідувача до того, що його черга вже підійшла, відповідний рядок з номером відвідувача відображається на табло та подається звуковий сигнал.

Система електронної черги має ряд переваг, зокрема, індивідуальний підбір пріоритетів при реєстрації, не потрібно витрачати час для того, щоб стояти в чергах, якісний сервіс робить очікування спокійним і корисним.