Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У рейтингу сумлінних платників – тернопільські підприємства

, опубліковано 04 грудня 2020 о 16:15

Два підприємства Тернопільщини перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податків – 2019», що проводився цього року. Так кращим серед аграріїв стало СГ ТОВ «Україна», а у галузі промисловості – ПрАТ «Тернопільський молокозавод».

Сьогодні в селекторному залі Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулося нагородження переможців, оскільки в час карантину обмежено проведення масових заходів. Відтак на прямому зв’язку з Києва до представників підприємств із вітальними словами звернулися міністр фінансів України Сергій Марченко, голова ДПС України Олексій Любченко, який є одночасно і Співголовою Вищої рейтингової комісії конкурсу, та голова Вищої рейтингової комісії, Президент «Асоціації платників податків України», Надзвичайний і повноважний Посол Грігол Катамадзе.

Дипломи тернопільським переможцям вручили начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Іван Пунько та голова ради Територіального відділення ВГО АППУ у Тернопільській області Іван Іскерський. У заході також взяв участь заступник очільника податкової служби Тернопільщини Петро Якимчук.

Звертаючись до дипломантів, Іван Пунько зазначив що бути у рейтингу сумлінних платників – висока оцінка діяльності підприємств та оцінка їхніх заслуг перед державою. «Звісно, в умовах викликів сьогодення не так легко дотримуватися високого рівня податкової культури, залишатися дбайливим господарем та зразковим представником бізнесу. Проте, ви належите до когорти тих особистостей, яким вдається вести діяльність за правилами, отримувати прибутки, захищати своїх працівників та ділитися з державою», – констатував посадовець.

Він також подякував їм за вагомий внесок у наповнення бюджетів усіх рівнів, повноту сплати податкових платежів, популяризацію податкової культури. Головний податківець нашого краю додав, що суб’єкти підприємництва, які справно та в повному обсязі сплачують податки, є справжніми патріотами своєї держави, оскільки дбають про її фінансову безпеку не лише високими словами, а й  показують достойний приклад для наслідування.

«Вірю, що нагорода, отримана вами сьогодні, спонукатиме вас до такої ж активної та свідомої позиції і надалі, підвищить довіру серед клієнтів та однодумців, викликатиме повагу та захоплення серед конкурентів, надихне інших на високі здобутки», – підсумував Іван Пунько.