Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські жителі на потреби армії спрямували понад 248,3 млн грн «патріотичного» збору

, опубліковано 13 листопада 2020 о 10:38

Упродовж десяти місяців цього року на підтримку армії платники податків Тернопільщини перерахували 248,3 млн грн військового збору. «Сплата перевищила очікувані надходження на 18,7 млн грн або плюс 8,1 відсотка. Порівняно з відповідним періодом минулого року приріст даного збору склав 6,8 відсотка або плюс 15,8 млн гривень», – повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Іван Пунько.

Лише у жовтні платники Тернопілля адресували на потреби армії понад 29,4 млн грн військового збору. Порівняно з жовтнем 2019 року надходження цього платежу зросли на 4,5 млн гривень.

«Вважаю за доцільне наголосити, що, отримуючи легальну заробітну плату та інші офіційні доходи, жителі нашого краю роблять свій посильний внесок на підтримку обороноздатності країни. Так, своєчасно і чесно сплачуючи податки, кожен із нас долучається також і до фінансової безпеки держави, що теж дуже важливо в умовах протидії зовнішнім та внутрішнім викликам сьогодення», – зазначив очільник податкової служби Тернопілля.