Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пенсіонерів та ветеранів податкової служби Тернопільщини привітали зі святом

, опубліковано 30 жовтня 2020 о 14:13

Слова привітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів податкової служби України сьогодні адресують усім теперішнім та колишнім податківцям, які віддали улюбленій професії значну частину свого життя. З цієї нагоди відбулася урочиста нарада в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, під час якої у режимі відеозв’язку начальник ДПС України Олексій Любченко звернувся до почесних гостей, вітаючи зі святом.

Серед запрошених – ветерани податкової служби нашого краю на чолі з головою  Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України» Тернопільщини Анною Равою.

У заході взяв участь керівник податкової служби Тернопільщини Іван Пунько. Він відзначив тривалу та корисну співпрацю податкового відомства та ветеранської організації. Адже податківці залишаються активними наставниками для молодого покоління, завжди радо надають фахові поради, професійні консультації, діляться практичними навиками щодо втілення законодавчих норм. «Щиро вдячний вам за вашу працю, відданість улюбленій справі, мудрість та патріотизм. Запевняю, що теперішні працівники податкової служби Тернопільщини, перейнявши ваш кращий досвід, достойно продовжуватимуть дбати про фінансову стабільність нашої держави та кожного її громадянина», – наголосив головний податківець Тернопілля. Він також побажав пенсіонерам міцного здоров’я, добробуту та затишку в родинах, миру та злагоди в домівках, приємних митей та цікавих зустрічей.

Серед присутніх були і працюючі ветерани-податківці. Звертаючись до них, Іван Пунько побажав з такою ж відповідальністю ставитися до виконання покладених державою обов’язків, залишатися повними енергії та оптимізму, попри перипетії сучасності.