Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Івана Пунька

, опубліковано 30 жовтня 2020 о 13:27

Шановні пенсіонери та ветерани державної податкової служби Тернопільщини!

Традиційно в передостанній день жовтня в Україні відзначають День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України. Щороку, 30 жовтня, на загальнодержавному рівні вшановують професіоналів, які у становлення та розвиток служби зробили свій внесок.

Тож прийміть найщиріші вітання зі святом – Днем вшанування пенсіонерів і ветеранів органів державної податкової служби!

На вашу долю, дорогі ветерани,  випало чимало  важких  випробувань – самовіддана праця,  розбудова  принципово нової служби  незалежної Української держави, багаторічна щоденна кропітка і напружена робота задля фінансової стабільності бюджетів усіх рівнів. Ви сумлінно служили рідній країні, а тепер власним  прикладом, притаманною  вам мудрістю та патріотизмом,  плекаєте майбутнє покоління податківців.

У цей святковий день  від усієї податківської родини Тернопілля щиро дякую вам за ваш вагомий внесок у становлення та розвиток служби. Бажаю вам і надалі бути активними та дієвими, добрими порадниками та наставниками для нас.

Зичу вам міцного здоров’я, добробуту та затишку в родинах, миру та злагоди в домівках. Нехай кожен ваш день промениться теплом, несподіваними приємними митями, повниться цікавими справами та зустрічами, добром та любов’ю, а життєва дорога – довгою та світлою.

 З повагою, Іван Пунько –

начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області