Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У всеукраїнському турі «Сумлінні платники податків – 2019» Тернопільщину представлятимуть 5 підприємств

, опубліковано 24 вересня 2020 о 10:46

Нещодавно відбулася зустріч начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Івана Пунька, його заступника Петра Якимчука та голови Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області Івана Іскерського. Учасники зібрання обговорили проведення регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків –2019» та окреслили шляхи подальшої співпраці.

«Відрадно, що, незважаючи на епідемічну ситуацію, яка огорнула Україну й увесь світ, Асоціація вирішила не порушувати традицію, а все ж провести конкурс такого високого рівня, – зазначив Іван Пунько. – Вважаю, що такі заходи сприяють розвитку підприємництва, спонукають до доброчесної сплати податків, чесної конкуренції, належної виплати заробітної плати працівникам». Адже оцінювались конкурсанти не за абсолютними, а за якісними показниками ефективності роботи. Кандидати на перемогу повинні продемонструвати високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, розміру середньомісячної заробітної плати на підприємстві, сум коштів, витрачених на соціальні програми та благодійні акції тощо. 

Переможці регіонального рівня або першого туру подаються для участі у другому всеукраїнському етапі. Кращих серед конкурсантів будуть визначати у першій половині жовтня цього року. Тернопільщину представлятимуть у різних категоріях та галузях на всеукраїнському рівні у рейтингу «Сумлінні платники податків ­ 2019» п’ятірка кращих підприємств, яких було обрано із 20 учасників.

Як зазначив очільник обласного податкового відомства, підприємство, яке отримує звання «Сумлінного платника податків», позиціонує себе як надійний бізнес-партнер, патріот своєї держави, для якого важливий не лише власний прибуток, а й соціальна захищеність працівників, чесне ім’я.