Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські податківці взяли участь у святковому відеоселекторі

, опубліковано 02 липня 2020 о 16:45

Урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня податківця України відбулися сьогодні в Головному управлінні ДПС  у Тернопільській області. Розпочалося вони із святкової відеонаради. У заході взяли участь очільник податкової служби краю Іван Пунько, заступник начальника Петро Якимчук, керівники структурних підрозділів, а також голова місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів податкової служби» Анна Рава та  перший керівник податкової служби краю 1990-1998 років Богдан Кельнер.

Під час засідання до присутніх звернувся Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко. Він привітав усіх із професійним святом, коротко нагадав історію створення відомства, окреслив завдання сьогодення та перспективи розвитку. «Впевнений, ми зможемо створити податкову службу, якою пишатимуться як працівники, так і громадяни», – наголосив Олексій Любченко.

Керівник ДПС України також відзначив вагомий внесок у становленні, формуванні та розвитку відомства податківців-ветеранів. Він висловив їм щиру вдячність та повагу. Олексій Любченко запевнив, що молоде покоління працівників податкової служби гідно продовжує напрацювання досвідчених колег.