Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Тернопільщини нагородили працівників з нагоди професійного свята

, опубліковано 02 липня 2020 о 16:47

Два свята працівники податкової служби Тернопілля відсвяткували в один день: 30-річчя з Дня податкової служби України та День податківця України. До речі, друге святкують цьогоріч вперше, адже нещодавно роль працівників податкової служби в реалізації державної податкової політики була відзначена Президентом України. Відтак підписано та опубліковано окремий Указ про святкування Дня податківця України щороку 2 липня.

Тож у залі засідань колегії Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулися урочистості за участю очільника обласного відомства Івана Пунька та заступника начальника ДПС в області Петра Якимчука. До урочин долучилися також перший керівник податкової служби краю Богдан Кельнер, а також голова місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів податкової служби» Анна Рава. У заході взяли участь працівники податкової служби краю, які працювали з дня заснування відомства, віддавши професії 30 років. Серед таких досвідчених податківців є інспектори, начальники відділів, управлінь – загалом 29 осіб.

Звертаючись до присутніх, Іван Пунько зазначив: «Упродовж тридцяти років наша служба проходила різні етапи розвитку. Адже історичні події, державотворчі, євроінтеграційні процеси вносили свої корективи у роботу податкового відомства. Неодноразово змінювалась і назва нашої служби. Проте її першочергові завдання залишались незмінними – наповнення бюджетів усіх рівнів, контроль за своєчасною та в повному обсязі сплатою податкових платежів, протидія тіньовій економіці та мінімізаторам. Ці ж завдання стоять перед нами і сьогодні. Адже, які б перипетії не відбувались в соціально-політичному житті нашої держави, ми повинні забезпечити її економічну стабільність».

Він висловив вдячність колективу тернопільських податківців за посильний внесок у роботу служби, професіоналізм та патріотизм, доброчесне виконання завдань, відповідальність та оперативність. Іван Пунько  побажав також успішних досягнень, результативних звершень, впевнено долати професійні вершини, любові та підтримки від рідних.

Про те, що досвідченим працівникам податкової служби Тернопілля росте гідна зміна, розповів перший керівник відомства 1990-1998 років Богдан Кельнер. «Відрадно, що кращі працівники залишаються вірні обраній професії, навіть у часи випробувань та змін гідно виконують покладені обов’язки», – підсумував він.

З нагоди свята Іван Пунько вручив подяки ряду працівників. Своїх власників знайшли і нагороди від Тернопільської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників органів Державної податкової служби, вручені її очільницею Оксаною Наконечною, зокрема, начальнику Головного управління ДПС у Тернопільській області Івану Пуньку вручено нагрудний знак «Знак пошани» від Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС.

Ще фото