Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надійна співпраця задля розвитку економіки

, опубліковано 21 травня 2024 о 14:32

Нещодавно фахівці та начальник Чортківської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця провели робочу зустріч із представниками Чортківської міської ради, зокрема з головою міськради Володимиром Шматьком.

Під час зустрічі учасники обговорили чимало важливих спільних питань, зокрема майнові податки – податок на землю та податок на нерухоме майно, погашення податкового боргу, розвиток електронних сервісів ДПС. Так, Ігор Билиця продемонстрував присутнім можливості мобільного додатку «Моя податкова», завдяки якому можна отримати необхідну податкову інформацію, подати звітність, звірити стан розрахунків з бюджетом та інше.

Також очільник Чортківської ДПІ розповів про затверджену урядом Національну стратегію доходів на 2024–2030 роки, яка має стати ключовим елементом для зміцнення економіки та фінансової системи в Україні.

  Важливим завданням для досягнення цієї комплексної мети в рамках Стратегії передбачено створення надійної, прозорої та клієнтоорієнтованої системи у податковій і митній сферах, яка здатна забезпечити довіру громадян та бізнесу до державних інституцій.

Наприкінці зустрічі учасники обговорили подальшу співпрацю задля спільної мети – розвитку економічного потенціалу краю.