Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чортківщина: обговорили шляхи співпраці

, опубліковано 21 березня 2024 о 15:14

З метою налагодження тісної співпраці відбулася зустріч начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка та начальника Чортківської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Ігоря Билиці.

Основними питаннями, які обговорили учасники зустрічі, були забезпечення надходжень податків та зборів, загальні засади встановлення податків і зборів, види податків і зборів, зокрема й місцеві податки і збори та порядок їх встановлення, а також загальні зміни в оподаткуванні та формах подання звітності на 2024 рік.

Присутні на зустрічі обговорили й майнові податки та особливості їх застосування, зокрема податок на нерухоме майно, транспортний податок, плату за землю. Не оминули питання нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, особливості його застосування різними категоріями платників, а також застосування пільг в умовах воєнного стану, погашення податкового боргу тощо.

На завершення зустрічі учасники обговорили налагодження конструктивної співпраці між Чортківською ДПІ та районною владою Чортківщини.