Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Гусятинська ДПІ проводить особисті зустрічі з платниками

, опубліковано 20 грудня 2023 о 15:39

Начальниця Гусятинської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Ольга Біленька провела ряд особистих зустрічей із бізнесом та платниками податків Гусятинщини щодо актуальних питань оподаткування. 

Зокрема, Ольга Біленька звернула увагу платників на зручності електронних сервісів ДПС. Так, функціонал електронного сервісу Електронний кабінет, дозволяє користувачам вести документообіг та сплачувати податки онлайн, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги. 

Нещодавно ДПС України презентували ще й мобільний за стосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

 «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. 

Окрім цього Ольга Біленька інформувала платників про те, як скористатися своїм правом на податкову знижку, зокрема для внутрішньо переміщених осіб за витратами на оренду житла. Розповіла про заповнення поля «Призначення платежу» у платіжних інструкціях при сплаті податків і зборів, щодо форми призначення платіжної інструкції згідно із стандартом ISO 20022, а також про реєстрацію і використання РРО/ПРРО.