Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільська ДПІ: консультують і допомагають

, опубліковано 13 грудня 2023 о 11:19

У Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ роз'яснюють переваги подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет», завдяки якому зменшується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу. 

Так, під час чергової зустрічі з платниками заступниця начальника ДПІ – начальниця відділу електронних сервісів Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Любов Воловоденко наочно продемонструвала, як зробити ту чи іншу дію в Електронному кабінеті платника (cabinet.tax.gov.ua), та нагадала, що за допомогою цього сервісу можна звірити стан розрахунків з бюджетом, звірити реквізити рахунків, на які необхідно сплатити податкові зобов'язання, та здійснити оплату, погасити податковий борг та інше.

Окрім цього, Любов Воловоденко акцентувала увагу на новому мобільному застосунку від ДПС України «Моя податкова». За допомогою цього застосунку можна в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS.