Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підволочиські податківці надають практичну допомогу платникам щодо встановлення програмного РРО

, опубліковано 09 жовтня 2023 о 10:45

Працівники Підволочиської  ДПІ надають практична допомогу щодо встановлення програмного РРО, розробником якого є Державна податкова служба. Зокрема, фізичним особам - підприємцям роз'яснюють переваги використання ПРРО в порівнянні з звичайним реєстратором розрахункових операцій. 

Також, податківці розповідають про розміщення на офіційному веб-сайті ДПС України інформації щодо актуальних питань-відповідей по застосуванню ПРРО та надають інформацію про контактні телефони щодо звернень у випадку виникнення проблемних питань. 

Також платників повідомлено про впровадження нового сервісу для смартфонів «Моя податкова».

«Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.  Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

З метою вдосконалення роботи та сервісів мобільного застосунку податківці запрошують активно брати участь у тестуванні. У разі виникнення будь-яких запитань щодо роботи застосунку та наявності пропозицій щодо вдосконалення сервісів, необхідно їх надсилати за адресою infotax@tax.gov.ua або звертатися за телефоном 0 800 501 007.