Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Борщеві відбулася робоча зустріч

, опубліковано 13 липня 2023 о 14:13

Відбулася робоча зустріч начальника Борщівської  ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області начальника Богдана Боднарука за участі старостів Скала-Подільської ОТГ та представників Борщівського Управління Чортківської філії Тернопільської ОЦЗ.

Під час заходу обговорено важливість сплати податків, зборів, обов’язкових платежів в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та виплати заробітної плати найманим працівникам, сплата майнових податків, погашення податкового боргу, дотримання вимог податкового законодавства.

Окрім того, було наголошено на дотриманні платниками податків вимог порядку застосування РРО/ПРРО, функціонування комунікаційної платформи, зміни в заповненні платіжних реквізитів та інші питання.

Також посадовець поінформував про кампанію декларування доходів громадян, отриманих ними у 2022 році, з яких не було сплачені податки, про право громадян на податкову знижку за понесеними витратами впродовж минулого року.

Богдан Боднарук розповів присутнім про електронні сервіси ДПС, зокрема про роботу сервісу «Електронний кабінет», за допомогою якого можна подавати звітність та перевіряти стан розрахунків з бюджетом.