Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з ОТГ – в пріоритетах Теребовлянської ДПІ

, опубліковано 28 жовтня 2022 о 14:18

Начальник Теребовлянської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця зустрівся із головою Микулинецької територіальної громади Іваном Слободяном, представниками та депутатами тергромади.

Основні питання, що обговорили на зустрічі, – виконання місцевого бюджету, своєчасність декларування майна та доходів, а також погашення податкового боргу.

Ігор Билиця наголосив, що важливою складовою наповнення місцевого бюджету є майнові податки. З метою їх сплати громадянам слід звертатися до податкових органів за місцем своєї податкової адреси для проведення звірки щодо обліку об’єктів оподаткування з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку, орендної плати, та отримання податкових повідомлень-рішень з податку на майно. Також звірку щодо об’єктів оподаткування громадяни можуть провести за допомогою Електронного кабінету на офіційному сайті ДПС України.

На зустрічі також обговорили одноразове (спеціальне добровільне) декларування, електронні сервіси ДПС, сплату 5% акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів та інші актуальні податкові новації.