Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Корисні навички та законодавчий практикум – під час тренінгів у Тернопільській ДПІ

, опубліковано 22 лютого 2022 о 16:24

Про те, як користуватися електронними сервісами для отримання інформації та подання різних форм податкової звітності, дізнавалися учасники тренінгу, що відбувся днями у Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області.

Під час спілкування із учасниками зібрання завідувач сектору організації роботи ЦОП Тернопільської ДПІ Павло Копча розповів про можливість легалізації неоподаткованих доходів у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування. Він повідомив про розміри та терміни сплати збору за результатами такого декларування.

Лектор детально розповів про зміни податкового законодавства, що набули чинності з січня 2022 року. Павло Копча акцентував на необхідності дотримуватися законодавства про оплату праці роботодавцями, оскільки змінено розмір мінімальної заробітної плати.

Поза увагою слухачів не залишилися і такі важливі теми як застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку 2-4 груп з 1 січня 2022 року та деклараційна кампанія 2022 року.