Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрі обслуговування платників Козівської ДПІ продовжують роз’яснювати нюанси податкової амністії

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 14:08

Нещодавно працівники Центру обслуговування платників Козівської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області провели лекторій для відвідувачів. Під час заходу вони більш детально зупинилися на питанні щодо надання реквізитів бюджетного рахунку для сплати збору з одноразового добровільного декларування.

Присутнім роз’яснили, що після отримання від платника «звітної», «нової звітної», «уточнюючої» декларації у приватній частині Електронного кабінету платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для сплати сум із зазначенням QR- коду. При скануванні QR- коду автоматично відкриватиметься застосунок банку зі сформованими реквізитами рахунків для сплати платежу. У разі, якщо платником була змінена адреса проживання, відповідно до подання «нової звітної» або «уточнюючої» декларацій, платнику буде направлено повідомлення з оновленими реквізитами для сплати.

Спікери звернули увагу слухачів на те, що в Електронному кабінеті забезпечено автоматичне заповнення платіжного доручення на підставі даних платника.

Податківці відповіли на ряд запитань, зумовлених змінами податкового законодавства щодо застосування РРО, складання декларації з податку на прибуток, своєчасної сплати майнових платежів тощо.