Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Козівській ДПІ розповідають про податкову амністію

, опубліковано 02 вересня 2021 о 14:06

У Козівській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській продовжують проводити заходи щодо роз’яснення основних положень Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Так, відбулось ряд робочих зустрічей із платниками податків, громадянами щодо обговорення одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, у яких взяли участь працівники ЦОП Козівської ДПІ ї Головного управління ДПС у Тернопільській області .

Учасникам зустрічей роз’яснили аспекти одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету. Також присутні дізналися, за якими ставками оподатковуватимуться задекларовані активи під час одноразового декларування, які активи можуть бути задекларовані, хто зобов’язаний задекларувати, які строки для подання спеціальної декларації.

Окрім цього, присутнім нагадали і про можливість застосування податкової знижки та наголосили на обов’язковій сплаті майнових податків.