Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Підволочиську платникам видавали ключі електронного підпису

, опубліковано 23 лютого 2021 о 14:02

В приміщенні Центру обслуговування платників Підволочиської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Тернопільській області для платників податків, які забажали подавати податкову звітність в електронному вигляді, було організовано видачу електронних ключів.

Для зручності платників завідувач сектору реєстрації користувачів при ГУ ДПС у Тернопільській області управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС Ігор Вадзюк прибув у Підволочиськ, де упродовж дня проводив безкоштовну видачу ключів електронного цифрового підпису для суб’єктів господарювання та громадян регіону. Цьому передувала кропітка організаційна та масово-роз’яснювальна робота: розроблено графік обслуговування, розповсюдження зразків заповнення заяв, визначення необхідного переліку документів для отримання ключів тощо.

Завдяки добре спланованій організації, вдалося уникнути черг платників. Адже обслуговування кожного відвідувача здійснювалося відповідно до встановленого графіку, у визначений час, а отже, вдалося уникнути скупчення людей та дотриматися соціальної дистанції.

Так, за попереднім записом, отримавши інформацію про необхідний для отримання ключів перелік документів, платник звертався за послугою у визначений час. Відтак отримання ключів займало небагато часу – до15-20 хвилин. Упродовж дня 35 платників Підволочищини отримали електронні ключі і залишились дуже задоволені обслуговуванням.