Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Михайло Яцина: «Має бути ефективна і злагоджена співпраця усіх гілок влади району»

, опубліковано 07 лютого 2020 о 12:11

Начальник Теребовлянського управління ГУ ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина сьогодні відвідав Гусятинщину, де заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Арсен Марчищак представив активу району новопризначеного голову Гусятинської РДА Надію Галябарду.

Михайло Яцина разом з начальником Гусятинської ДПІ Ольгою Біленькою привітали посадовицю з призначенням і побажали їй успіхів та висловили взаємні сподівання на подальшу співпрацю. «Громадськість та бізнес очікують позитивних змін, а тому першочерговим і необхідним завданням є ефективна та злагоджена співпраця усіх гілок влади районів», – зазначив Михайло Яцина. На його думку, необхідно окреслити чітке коло проблемних питань, що прямо впливають на розвиток регіону, та визначити перспективний план розвитку територіальних громад.

«Вважаю за доцільне проінформувати, що розписи місцевих бюджетів Гусятинського району за 2019 рік виконано. Для прикладу, с.Васильківці –106%, м.Хоростків – 100,4%, смт. Гусятин – 101,6%, смт. Гримайлів – 105,4%, Гусятинський район – 107,8%», – наголосив Михайло Яцина. Виконання доведених завдань місцевого бюджету у 2019 році становить 111%. Він також додав, що на початок 2020 року на території Гусятинського району зареєстровано 650 юридичних осіб та 1330 фізичних осіб-підприємців.

Варто зазначити, що начальник Теребовлянського управління ГУ ДПС в області побував на представленні новопризначених голів Теребовлянської та Підволочиської райдержадміністрацій – Яреми Шатарського та Бориса Онищука.