Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Не зволікайте із поданням річної (квартальної) податкової звітності

опубліковано 22 січня 2020 о 14:47

Тернопільське управління Головного управління ДПС у Тернопільській області нагадує, що звітність подають платники податків  за місцем своєї податкової адреси в один із таких способів (за вибором):

-  особисто або уповноваженою на це особою;

- надсилають поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

Звертаємо  увагу,  що при надсиланні податкової звітності поштою платник податку зобов’язаний здійснити відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації (звіту з єдиного соціального внеску не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку),  а при поданні податкової декларації в електронній формі, – не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Просимо платників податків, які звітують особисто або через уповноважену на це особу, з метою уникнення черг, нарікань, економії власного часу, не зволікати з поданням річної (квартальної) звітності на паперових носіях до останнього дня граничного терміну подання – 10лютого 2020 року.

У Центрі обслуговування платників можна отримати консультацію щодо порядку подання звітності і допомогу при її заповненні за адресою: м. Тернопіль, вул.Білецька,1 чи за телефоном 43-46-10 або 43-46-46.