Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення громадян у січні-березні 2024 року

, опубліковано 02 квітня 2024 о 11:39

За січень-березень 2024 року до ГУ ДПС у Тернопільській області надійшло 29 звернень громадян, з яких 10 звернень надійшло засобами електронного зв’язку, 12 – поштою, від інших органів, установ, організацій – 7. 

Громадяни звертаються з питаннями, що стосуються фінансової та податкової політики, а саме: інформування про ухилення від сплати податків – 11 звернень (38%), контрольно-перевірочної роботи – 11 звернень (38%), з інших питань  – 7 звернень (24%). 

За даний період ГУ ДПС у Тернопільській області розглянуто 25 звернень (86% від усіх звернень), по 4 зверненнях термін розгляду не настав. За результатами розгляду звернень дано роз’яснення по 14 зверненнях, вирішено позитивно  9 звернень, 2 звернення не підлягають розгляду відповідно до статті 8 Закону України «Про звернення громадян». 

Порушень посадовими особами ГУ ДПС у Тернопільській області положень законодавства про звернення громадян, невирішення порушених у зверненні громадянина обґрунтованих питань, які належать до компетенції посадових осіб, що призвело до повторних звернень, а також термінів надання відповідей на звернення громадян чи фактів ненадання відповідей не встановлено. 

Впродовж січня-березня 2024 року надійшло 2 анонімних звернення. Колективних та масових звернень не надходило. 

За соціальним станом авторів звернень – 1 звернення від пенсіонера, по 28 зверненнях соціальний стан не визначено. 

За категоріями авторів звернень – 1 звернення від ветерана військової служби, 1 від учасника бойових дій, по 27 зверненнях категорія авторів звернень не визначена.