Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від громадян – 7 звернень

, опубліковано 10 березня 2023 о 14:54

За січень-лютий 2023 року до ГУ ДПС у Тернопільській області надійшло 7 звернень громадян, з яких 2 звернення надійшло засобами електронного зв’язку та 5 – поштою. 

Найчастіше громадяни звертаються з питаннями, які стосуються фінансової та податкової політики, зокрема щодо інформування про ухилення від сплати податків – 4 звернення, ще 3 звернення щодо відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків. 

За даний період ГУ ДПС у Тернопільській області розглянуто 6 письмових звернень (86 % від усіх звернень). За результатами розгляду дано роз’яснення та вирішено позитивно 5 звернень, ще одне звернення не підлягає розгляду відповідно до ст. 8 Закону України «Про звернення громадян». По 1 зверненню термін виконання в звітному періоді не настав. 

Порушень посадовими особами ГУ ДПС у Тернопільській області положень законодавства про звернення громадян, не вирішення порушених у зверненні громадянина обґрунтованих питань, які належать до компетенції посадових осіб, що призвело до повторних звернень, а також термінів надання відповідей на звернення громадян чи фактів ненадання відповідей, не встановлено. 

Впродовж січня-лютого 2023 року надійшло одне анонімне звернення. Колективних та масових звернень не надходило.