Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На вебінарі для представників бізнесу обговорили податкові новації

, опубліковано 11 квітня 2024 о 15:11

Днями відбувся онлайн-семінар для місцевих суб’єктів господарювання та працівників консультативних пунктів для бізнесу територіальних громад області. Темою вебінару стали новації трудового та податкового законодавства, про які варто знати представникам бізнесу.

Захід проходив в рамках проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією. Під час заходу учасники мали можливість ознайомитись із основними аспектами податкового та трудового законодавства, які діють у 2024 році.

Спікерами заходу виступили представники Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області. 

Так, податківці детально розповіли про новації в оподаткуванні фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, проведення органами ДПС фактичних та документальних перевірок, про отримання довідки про відсутність заборгованості та інші важливі питання. Під час вебінару суб’єкти господарювання мали можливість поставити фахівцям питання, які їх цікавлять, та отримати на них кваліфіковані вичерпні відповіді.